Friday, June 10, 2011

Végre történt valami

Tegnap elmentek a camp voyager gyerekek, szinte üres a tábor vasárnapig.
A csütörtök a parti nap, 4 busz különböző időpontokban bevisz a városba, de elvileg csak az első, ami ötkor indul, az megy el a Walmartig, viszont mi hárman, akik el akartunk menni vásárolni, mégdolgoztunk, így az utolsóval kelle volna mennünk, ami csak a fresh marketnél áll meg, a parti negyedben. Viszont megkérdeztük a buszsofort, nem vinne -e el bennünket, nem sokkal később jött egy másik busz, és a ő elvitt minket külön a Walmartba. A végén nem tudtuk, hogy mikor jön értünk, de ő se nagyon tudta, úgyhogy adott egy névjegyet és mondta, hogy hívjuk fel, ha végeztünk, amit aztán meg is kellett tennünk, mert valakik nagyon belelendültek a vásárolgatásba + a próbálgatásba.
A Walmart: na ez az a hely, ahová SOHA nem szabad lányokkal menni vásárolni. Kb akkora mint 2 nagyobb tesco és minden van. Pólók 3-5-7 dollárért, amire persze még jön az adó, de még úgy is nevetségesen olcsó - vettem is majd egy tucatot, kelleni fog, hisz összesen vagy 6 pólót hoztam ki a nyárra. Van még wrangler farmer amit Mo.-n még nem láttam, kb 15 dollár volt, + meg valami rövidnaci 12-ért...  Ami kimaradt, és majd következő alkalommal kell bepótolni az a napokra cimkézett zokni. :P
A főnök egyre jobb, kaptunk egy-egy extra szabadnapot ( enyém a most szombat ) és nem kell végre semmit csinálnom. Lehet, hogy felmegyünk a csajokkal a hegyre, megnézni a vízesést.
Kaptunk 1-2 napja ilyen műanyag, narancs táboros karkötőt, dream big, live courageously felirattal, meg persze dávid csillagal....
Most kb ennyi, mert vár a meló, ha du. működni fog a WiFi, még befejezem.
[update]
Ujra itt, delutan 2:47, nem tudom, hogy megy-e a wifi. Most van szabad gep, leultem ide, de persze angol a billzet, ezert az ekezeteket ki kell hagynom.
Egyeb infok, amiket eddig kihagytam, hogy most jott ket uj szakacs, az egyik a fonok batyja es o is Mike :)
Korabban mar irtam, hogy a konyhaban sok az orosz, hat a csajokkal sok a baj tenyleg, a sracok el vannak, neha ordibalnak, de nincsen veluk sok baj.
Most viszont mennem kell, felvenni az egyen polot, amiben holnap kell fotozkodnunk

No comments:

Post a Comment