Tuesday, June 14, 2011

Mar nem szamolom a napokat

Mar belevesztem a napokba, nem szamolom oket :)
Csinaltattam uj ID-t mert elirta a csaj a nevemet, mikor lementem szolni, utana meg beszelgettem a gatekeeper cseh csajjal, majd elkezdett szakadni az eso, mint tobbnyire delutanonkent (ma kivetelesen nem esett). Akkor jottek oda meg egy paran, a gyerekek csomagjait kipakolni igyekvo specialistek (ja igen, ez meg asszem vasarnap volt - reg nem irtam mar, de hat nem volt ido/mit) es a szakado eso okozta hatalmas vizzel jatszottak. Pont ott a kis terasz mellet folyt el az osszes a placcrol, ok meg hajokat raktak ra es versenyeztek... rosszabbak, mint a seniorok golyataborban.
Vasarnap, hogy jottek a szulok megnezni hol lesz a kis dragajuk, megfigyeltem, hogy tenyleg nincsenek kis autok, a csaladi kocsi itt kb kisbusz meretu es akkora hely van benne, hogy szabalyosan feltem (ez epp az a kocsi, amivel kijottek ertunk a repterre - http://goo.gl/fF2QX - vmi chrysler town and country. ) es vannak meg a pickup-ok meg a van-ok, amit szinten mar-mar felelmetesen nagyok, persze minden automata valtos.
A gyerekekkel nem sokat foglalkozom, neha beszelunk par szot, de semmi extra, viszont nagyon meno ilyen osszecsukhato cuccal jarkalnak, amibe bele tudnak ulni es kb a labukkal tartjak a testuket, mikozben a foldon ulnek abban a cuccban, oldalrol kb ilyen - majd le kell fenykepeznem egyet.
Most epp a Granny`s store-bol jovok, 1 dollarert adnak egy 0.33-as (helyet 12oz = 0.355! - meg ez is nagyobb...) ucsit - olcsobb, mint a walmart mert ott $1.25 volt :D
Minden a kukoricara epul, abbol van az olaj nagyresze, amiben sutnek, muffin is csomo minden, mindig A kukorica gyermekei film jut eszembe :D
Mostmar tenyleg probalok kepeket csinalni, mert eddig nem jnagyon volt idom ra, de lassan kezdunk beleszokni, es akkor majd tudok szakitani ilyenekre idot + a kovetkezo day-offomon bemegyek a varosba is.
Lassan megyek aludni, mert reggel megint 6:30kor kezdek...
Ha eszembe jut valami, majd holnap az elso szunetemben leirom.

No comments:

Post a Comment